Can Felix Empuriabrava

Bar Restaurante Can Fèlix

Can Felix Empuriabrava Un dels principals reclams d’aquest establiment restaurador d’Empuriabrava són les quatre dècades d’experiència que acumula ja el seu cap de cuina, Fèlix Reyes, que defineix la seva proposta com “la cuina de casa”.

Va obrir la seva persiana per primera vegada l’any 1988 i, des d’aleshores, només treure-hi el nas es capta una flaire de cuina casolana que el Restaurant Can Fèlix, de Fèlix Reyes, ha mantingut com a carta de presentació des del primer dia. Ancorat al carrer Tamariu de la urbanització castellonina d’Empuriabrava, l’establiment segueix apostant “per la cuina de casa, tot i que fem de tot, perquè és la millor manera de tenir el client satisfet”, comenta Reyes, al mateix temps que fa una llista de les peticions més freqüents de la gent que el visita a la taula: “Ara a l’estiu, el plat número u és el gaspatxo, però també molt d’èxit la broqueta Can Fèlix –amb filet de porc, bacó, pebrot i patates fregides, amanida..., la paella de marisc, la sarsuela...”.

 

El restaurant castelloní, amb capacitat per a quasi dues-centes persones, entre el menjador, el bar i la terrassa, ofereix un menú diari, amb quatre o cinc plats de primer i també de segon, i una carta especial, que es modifica contínuament –la carta clàssica té prop de seixanta plats, tots ben guarnits.

Fèlix Reyes considera que els seus 40 anys d’experiència davant dels fogons són un dels principals reclams de la seva proposta: “Tenim una clientela molt fidel, que confia en nosaltres gràcies, en part, a la meva llarga experiència com a cuiner. Això implica una continuïtat en la manera de cuinar, i això la gent ho valora”. El cap de cuina de Can Fèlix té clar que “la qualitat, el preu i un bon servei són les bases principals que fan que el restaurant pugui tenir una continuïtat. Sempre hem mantingut una mateixa línia i això el client ho té en compte”.