En este momento estás viendo Els arrossos, l’especialitat del Restaurant Can Fèlix d’Empuriabrava

Els arrossos, l’especialitat del Restaurant Can Fèlix d’Empuriabrava

L’arròs negre amb bacallà, la paella mixta i l’arròs amb llamàntol són tres de les especialitats que ofereix el Restaurant Can Fèlix, d’Empuriabrava.

L’establiment va obrir les seves portes l’any 1988 de la mà de Félix Reyes, però des del passat mes de febrer els encarregats són Rubén Ceballos i Marina Sardà, que han aportat el seu toc personal al local que està situat al número 32 del carrer Tamariu, a l’entrada de la urbanització, darrere de l’edifici de la Policia Local.

El restaurant disposa d’una gran terrassa que permet realitzar dinars i sopars de grup durant els mesos d’estiu. Els clients poden gaudir d’un menú de 9 euros de dilluns a divendres amb 5 o 6 plats a triar de primer, i 7 o 8 de segon. Els dimarts inclou fideuada, mentre que el dijous es pot menjar paella. El diumenge el preu del menú és de 13 euros i inclou amanida de cabra, torrades amb foie, torrades amb escalivada, torrades amb pernil o amb formatge manxec, entre d’altres opcions de primer, i arròs negre, paella mixta, fideuada, bacallà o filet de vedella, com a plat principal.

Un cop passat l’estiu, Can Fèlix obre de dilluns a divendres de les 8 del matí a les 11 de la nit, i els diumenges de les 10 del matí a les 12 de la nit, mentre que tanca tots els dissabtes i també romandrà tancat de mitjans de desembre a mitjans de gener, coincidint amb les festes nadalenques.